Kontakt
Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It !

masinski.kutak@gmail.com  Kontakt preko date mail adrese je samo za: prodaju, vidi stranicu prodaja, (ako drugačije nije naglašeno u postu ili odgovoru), direktno pitanje kao i odgovor postavljeno na datu eMail adresu se naplaćuje (PayPal), sve ostalo isključivo pisati preko komentara na postovima, administrator zadržava pravo premiještanja komentara i pitanja na odgovarajući post ili stranicu, ako nema veze sa datom temom, kao i njihovo potpuno brisanje.
Komentari ili pitanja koji u sebi sadrže oglas ili marketing bilo koje vrste se ne objavljuju i ne razmatraju uopšte. Marketing i postavka bannera se naplaćuje po dogovoru.!
Obavijesti o premiještanju ili brisanju pitanja se neće objavljivati, savjetujem korištenje tražilice na dnu stranice upisom ključnih riječi (recimo model šivaće mašine). Bilo kakvi priloženi dokumenti posjetilaca, u bilo kojem formatu, se ne vraćaju i postaju vlasništvo sajt-a! Molim cijenjene Posjetioce, da prilikom postavljanja pitanja ili komentara, koliko toliko obrate pažnju na pravopis.

PRETRAŽI SAJT - UKUCAJ TRAŽENI POJAM

TRANSLATE