Kontakt

masinski.kutak@gmail.com  Kontakt preko date mail adrese je samo za: prodaju, vidi stranicu prodaja,(ako drugačije nije naglašeno u postu ili odgovoru), sve ostalo isključivo pisati preko komentara na postovima, administrator zadržava pravo premiještanja komentara i pitanja na odgovarajući post ili stranicu, ako nema veze sa datom temom, kao i njihovo potpuno brisanje.
Komentari ili pitanja koji u sebi sadrže oglas ili marketing bilo koje vrste se ne objavljuju i ne razmatraju uopšte. Marketing i postavka bannera se naplaćuje po dogovoru.!
Obavijeti o premiještanju ili brisanju pitanja se neće objavljivati, savjetujem korištenje tražilice na dnu stranice upisom ključnih riječi (recimo, model šivaće mašine koji ste naveli u komentaru). Pitanja i komentari će biti objavljivani u najkraćem roku, molim na razumijevanje, bilo kakvi priloženi dokumenti posjetilaca, u bilo kojem formatu,se ne vraćaju i postaju vlasništvo sajt-a! Molim cijenjene Posjetioce,da prilikom postavljanja pitanja ili komentara, koliko toliko obrate pažnju na pravopis. Hvala 

PRETRAŽI SAJT - UKUCAJ TRAŽENI POJAM

TRANSLATE