-->

Embroidery Digitization / Vez Dizajn / Izrada Programa Za Vez Mašine

eng.embroidery design free ;design embroidery ;programi za vezenje ;

Let's see what embroidery design or embroidery design is. This could be defined as: Creating programs for a specific embroidery. Machine embroidery on canvas can be anything and everything, there are no restrictions, just like a painter or a photographer. The master link designer has some software and then on the basis of an image or idea is made by an embroidery program. Many software is used to design connections, usually each brand has its own separate software, for example ******* uses its *******

Da vidimo šta je to vez dizajn ili dizajniranje veza.? To bi se moglo definirati kao: Izrada progama za određeni vez. Mašinski vez na platnu može biti sve i svašta, ne postoje ograničenja, kao i god slikara ili fotografa. Majstor dizajner veza ima određeni softver i onda na osnovu neke slike ili zamisli izrađuje program za vez. Za dizajniranje veza koriste se mnogi softveri, obično svaki brend ima neki svoj zasebni softver, primjera radi ******* koristi svoj *******

Working with the software is quite complicated, first of all you need to know at least a little English, also, a good knowledge of computer work, if you have both, with a little practice you could soon start tying your own creations. If you want to export an image, the image must be of extra high resolution, clear and pure colors, the smaller the number of colors the easier it is to do. For this purpose, use the so-called ********* - and are usually made in *** format. Your ***** will reduce you to an adequate size and process it in the software you use. The transfer of a ready-made connection from a computer to a machine is done in various ways, that is, a USB cable, various memory cards, a USB memory stick, a foppy disc, etc.

Rad sa softverom je po prilično komplikovan, prije svega potrebno je bar malo znati engleski jezik, takođe, dobro poznavanje rada na računaru, ako to dvoje posjedujete, uz malo vježbe uskoro bi ste mogli početi da vezete sopstvene kreacije. Ako želite neku sliku da izvezete, slika mora biti extra visoke rezolucije, jasna i čistih boja, što manji broj boja lakše je za uraditi. Za tu svrhu koristiti tzv.*********-i se obično izrađuju u *** formatu. Vaš ***** će te smanjiti na adekvatnu veličinu i obraditi u softveru koji koristite. Prenos već gotovog veza sa računara na mašinu se vrši na razne načine,to je usb kabal,razne memorijske kartice, USB memorijski stic, foppy disc i sl.

Basically, any medium that is concerned with it keep only the embroidery design, no extra folders and folders, just the embroidery. Before adding your workpiece, format the media and clean it completely of some leftover data. In this post, I will occasionally add some bindings that will be free to download, they are suitable for beginners and with a smaller number of colors. To download, click on the format that suits you. It would certainly be helpful to let visitors know with their comments and ideas when it comes to embroidery design. A special page will be for those who are willing to pay for something ☺
Uglavnom, bilo koji medij da je u pitanju na njemu držati samo vez dizajn, nikakvi dodatni folderi i mape, samo vez. Prije dodavanja vašeg vez uratka medij formatirati i potpuno očistiti od nekih zaostalih podataka. Na ovom postu ću povremeno dodavati neke vezove koji će biti slobodni za preuzmanje, pogodni su za početnike i sa manjim brojem boja. Za preuzimanje klikni na format koji vam odgovara. Svakako da bi bilo korisno javljanje posjetilaca sa svojim komenatrima i idejama kada je u pitanju vez dizajn. Posebana stranica će biti za one koji su spremni nešto i platiti ☺ ..
Srodne i povezane teme: Formati fajlova za vez mašine

30 comments:

  1. Anonymous4.3.16

    Poštovani,imate li još vezova za preuzeti,rad na programu mi je teško razumeti,pokušavam ali ne ide

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da imam,na kojem programu radite vez? koji Vas motivi zanimaju,postavit će mo,nije problem,morate navesti format koji vaša mašina za vez koristi ili model mašine

      Delete
  2. Anonymous16.5.16

    Postovani, kupio sam masinu Bernina bernete 340 deco,mozete li pomoći kako da uradim fontove slova i kako da JPG pretvorim u EXP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Anonymous10.6.16

    Možete li Vi izraditi program za vez grb CrneGore i koliko košta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu izraditi program kakav želite,neki državni grbovi su dosta komplikovani,imaju male ali značajne detalje,javite se privatnom porukom na našoj FB stranici ili na mail za više informacija,Pozz

      Delete
    2. Izrada svih vrsta programa za vezenje, info na našoj mail adresi ili facebook stranici.

      Delete
  4. Anonymous29.9.16

    Dobar dan,kako da vezem slova ćirilice na mašini i da li je to moguće,hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da je moguće raditi vez i ćirilicom, obratite nam se sa punim povjerenjem, imamo nekoliko vrsta fontova ćirilice za vez.
      Cijena po dogovoru. Facebook/MasinskiKutak

      Delete
  5. Anonymous9.10.16

    Imate li Vi gotovih vezova na prodaju i neki katalog?Hvala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam veliku kolekciju predložaka za vez,raznih motiva...nije problem i izrada programa po želji na osnovu slike,kontaktirajte nas preko naše FB-uk stranice ili na eMail adresu,dogovorit će mo se sigurno.

      Delete
  6. Anonymous10.2.17

    Molim vas, šta znači 3D vez ili 3D vezenje? Hvala

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3D vez, samo ime kaže je vezenje u 3 dimezije, standardni klasični vez je ravan spram materijala dok je 3D vez više"reljefast", da tako kažem. 3D vez se najčešće koristi kod veza na jačim materijalima a postiže se na taj način da se ispod veza postavi specijalni pjenasti materijal, po završetku višak te podloge se odstrani, najčešće ga sama igla isiječe.

      Delete
  7. Replies
    1. Izrada svih vrsta ćiriličnih natpisa za vez na mašini, klikni na link i kažite šta Vas zanima, cijena po dogovoru:
      IZRADA VEZA ĆIRILICOM / VEZ ĆIRILICA FONT


      Delete
    2. Anonymous19.7.22

      Mozes da mi ostavis gde da te kontaktiram?

      Delete
  8. Anonymous5.7.18

    Poštovani,potreban mi je program za izradu veza. Radim na vez mašini marke Brother i bilo bi mi neophodno posjedovanje navedenog programa. Kako se može dobiti i po kojoj cijeni? Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima raznih softvera za izradu veza i svu su u principu veoma skupi. Koliko ja znam kod nas toga u prodaji nema. Rad sa bilo kojim softvreom je po prilično komplikovan. Kontaktiratje nas porukom na našoj Facebook stranici ili putem naše eMail adrese, vidjet će mo šta možemo uraditi za Vas.

      Delete
  9. Poštovani,da li šaljete mašinu u BiH?jako sam zainteresiran za vez masunu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ja i jesam iz Bosne ponosne :-)
      Nemamo mašina za vez na prodaju, gdje ste to pročitali.?

      SVE O MAŠINAMA ZA VEZ / KAKO SE VEZE NA MAŠINI

      Delete
  10. Anonymous12.6.19

    Poštovani, kako da konvertujem slike iz jpg u dst format koji će podržati mašina za vez?
    Možete li objaviti slike u DST formatu, grb fk barselona npr.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što se tiče ove teme, nećemo više ništa objavljivati niti objašnjavati besplatno, mogu uraditi bilo koji vez u bilo kojem formatu, ta usluga se naplaćuje. Detaljnije informacije potražite putem naše email adrese ili privatnom porukom na našoj facebook stranici. pozz

      Delete
  11. Anonymous1.11.21

    Postovani da li radite izradu dizajna za masinsko vezenje i kako se cene krecu?
    Planiram da uzmem masinu za vez

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radimo izradu svih vrsta veza, svih veličina i formata, na cijenu utiče mnogo faktora, prije svega koliko je motiv komplikovan za izradu, šta je motiv veza, ako je motiv veza neko privatno preduzeće naravno da će i cijena biti viša,
      ili recimo motiv političke stranke, cijena je još viša 😀, ako je u pitanju zastava Bosne i Hercegovine cijena je 0 BAM/€. Okvirnu cijenu nije moguće odrediti.

      Delete
  12. Anonymous14.3.22

    Dobar dan! Moze mala pomoc? Kojim SW mogu da pravim i ucitam odredjeni motiv na usb?
    Gde mogu nabaviti i koja je cena? U pitanju je masina za vez Brother Innov-is V3
    Hvala unapred!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14.3.22

      A da pitate one kojima ste platili mašinu preko 2.200 €,
      jeste li o tome razmišljali?

      Delete
  13. Anonymous14.5.22

    Poštovani interesuje me da li postoji neki univerzalni čitač kartica za mašinu za vez?Imam mašinu marke Bernette Deco 600 za koju nemam čitač kartice,pa me interesuje da li može da se nabavi negde?Pozdrav.

    ReplyDelete

SEARCH