Šivaće mašine Viktorija | Victoria
Share On Facebook ! Tweet This ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin !

victoria nähmaschine;

Šivaće mašine Viktorija su na našim prostorima prilicno zastupljene,
od aktualnih modela pristunte su starije mašine ali ima i novijih modela:
Victoria 753, Victoria 7910, Victoria 364, Victoria 600, Victoria 32, Victoria 853,
Victoria 764, Victoria 924, Victoria 550, Victoria fy2205, Victoria 340, Victoria mn340, Victoria 900, Victoria fy 2200...itd. Mnogo toga o nabrojanim i drugim modelima Viktoria sivaćih mašina pogledajte
na priloženom linku:4 komentara:

 1. Interesuje me da li postoji negde uputstvo za upotrebu za victoriu zz550 ili zz580. Imam obe masine i veoma su slicne ali neka dugmad na njima ne koristim jer ne znam cemu sluze. Jedini razlog sto sam ih kupila i popravila je bio sto su divnih boja jedna je lila a druga narandzasta pa mi je bilo jako zao da zavrse na otpadu a sada kad sam ih ozivela mozda bi bilo lepo da znam bas sve njihove mogucnosti.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zanima me sta mi mozete reci o masini Viktorija Lady 3800F? Razmisljam o tome da je kupim,ali ne znam da li je to dobar izbor posto cu na njoj siti svasta od debljih materijala do tankih tegljivih.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne postoji mašina koja može sve da šije, deblji materijali i rastezljivi materijali su neuporedivi, dosta smo pisali o ovoj temi, pogledajte temu na sledećem linku:
   USLOVI RADA KOD SIVACIH MASINA

   Izbriši
 3. Anonimno17.6.19

  Da li neko ima iskustva/poseduje Victoria 7910? Ako sam dobro razumela, kod ovog modela pritisak stopice se regulise tako sto se otvori deo koji se inace otvara da se pristupi sijalicu, pa se iznutra regulise pritisak stopice?

  OdgovoriIzbriši

PRETRAŽI SAJT - UPIŠI TRAŽENI POJAM